RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Я стріляв: що сказав на суді третій підозрюваний у справі Кирила Тлявова

Суд заарештував третього підозрюваного у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому.

Про це повідомляють УНН .

"Суд задовольнив клопотання прокурора і залишив його під вартою строком на 60 діб", - відзначили в прокуратурі.

За даними ресурсу Insider, третій підозрюваний - 16-річний Кривошей Дмитро. У залі суду його адвокат підкреслив, що хлопець не має уявлення про те, де знаходиться зброя. Сам підозрюваний зізнався, що стріляв, але не в хлопчика.

дійсно стріляв, два постріли здійснював, але стріляв в стовпову частину, де поле. Я не завдавав нікому шкоди. Я прошу вас не брати мене під варту. Адже я дійсно працюю весь тиждень", - сказав Кривошей.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31 травня в Переяславі-Хмельницькому Київської області поліцейські підстрелили п'ятирічного хлопчика Кирила Тлявова. Слідством встановлено, що правоохоронці в неробочий час у стані алкогольного сп'яніння розважалися, стріляючи в банки, поруч гуляли діти. Одна з куль потрапила в голову хлопчику, 3 червня він помер у реанімації.

Після того, що сталося, поліцейських звільнили зі служби. Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом можливого умисного приховування вбивства Кирила Тлявова співробітниками поліції.

Через вбивство дитини по всій Україні прокотилася хвиля протестів - люди вимагали жорсткого покарання для винних.

Загибель Кирила Тлявова розслідується за статтями "умисне вбивство дитини, вчинене групою осіб" і "грубе порушення громадського порядку, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, вчинене групою осіб" Кримінального кодексу України.

4 червня Голосіївський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою працівникам патрульної поліції Івану Приходьку і Володимиру Петрівцю, яких підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Як повідомляв "Апостроф", двоє поліцейських, яких підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому, в день скоєння злочину вживали спиртні напої протягом усього дня.