RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Засидівся у владі: російський топ-спортсмен голосно розкритикував Путіна

Російський хокеїст Артемій Панарін піддав різкої критиці президента Росії Володимира Путіна.

Про це Панарін розповів в інтерв'ю YouTube-каналу "Всьому Головін".

"Думаю, він вже не розуміє, де - добре, де - погано. Мені здається, йому вже психологічно не просто тверезо оцінювати ситуацію, тому що є багато людей, які говорять йому різні речі і підводять його до правильних рішень.

Якщо всі будуть ходити і говорити 20 років, який ти молодець і все правильно робиш, ти що, думаєш, будеш бачити свої помилки? Як ти будеш їх бачити?

Путін засидівся у владі. Мені не подобається беззаконня. Він років 20 вже при владі? В законі ми особливо не зросли. Футболістів тільки бідних покарали, показали, як можуть. Ще претензія - він довго сидить, нікому не дає", - сказав Панарін.

Також хокеїст порівняв нинішні часи з 90-ми роками минулого століття.

"Зараз все точно так же. Доходи зростають? Ха-ха-ха. Ну да, ростуть. І ціни ростуть теж, але по-різному з доходами. Змін мало, майже їх немає. У людей немає роботи. Нема за що зачепитися", - додав спортсмен.

27-річний Панарін в даний момент живе в США і виступає за клуб Національної хокейної ліги "Нью-Йорк Рейнджерс". Раніше грав за "Витязь", "Ак Барс", СКА, "Чикаго Блекхокс" і "Коламбус Блю Джекетс". У складі збірної Росії ставав срібним призером чемпіонату світу-2015, а також бронзовим призером ЧС-2016 та 2017 років.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Путін натякнув Зеленському на переговори з ватажками так званих ДНР-ЛНР.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Хоккей
Теги: Путін