RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Ще один кум: американський режисер попросив Путіна хрестити його дочку

Американський режисер та російський пропагандист Олівер Стоун попросив президента РФ Володимира Путіна хрестити його 22-річну дочку.

Про це повідомляють на сайті Кремля.

Таке прохання режисер висловив під час зустрічі з главою Росії. Він згадав, що лідер країни хрестив доньку українського політика і голови політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука.

Сам же Путін відповів, що бути хрещеним батьком завжди "велика честь". Але також він поцікавився, чи хоче дівчина сама бути православною. На це Стоун заявив, що "ми зробимо її". Путін підкреслив, що спочатку потрібно запитати її думку.

Режисер також зазначив, що його дочка вихована "в християнських традиціях" і він вважає, що сьогодні молоді люди в Америці "в певному сенсі зіпсовані".

"Вони дуже багато приймають як належне. Мислення, парадигма, дуже багато коментарів на телебаченні - все присвячено гендеру, статі. Люди постійно зараз ідентифікують себе по-різному в соціальних мережах: "я - той", "я - трансгендер" або "цісгендер" - і незрозуміло взагалі, що відбувається. Дуже багато зараз на цьому зациклено", - сказав режисер.

Нагадаємо, на показ на Каннському кінофестивалі скандального антиукраїнського фільму "Україна у вогні", спродюсований Олівером Стоуном, прийшло всього близько двох десятків людей.

Антиукраїнська картина "Україна у вогні" (Ukraine on Fire), спродюсована Олівером Стоуном, була знята в 2016 році американським режисером українського походження Ігорем Лопатенко.

Як повідомляв "Апостроф", на "112 каналі", який за даними журналістських розслідувань, належить куму президента Росії Володимира Путіна Віктору Медведчуку, покажуть фільм "Україна у вогні" від російського пропагандиста американського режисера Олівера Стоуна про війну на Донбасі.