RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Спека відступає: синоптик попередила про погодні витівки

У понеділок, 22 липня, в Україну прийде атмосферний фронт, очікується погіршення погоди.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, в західних і північних областях України прогнозуються короткочасні дощі, місцями з грозами. Під час гроз дощ може посилитися.

"Фронт поступово буде переміщатися на схід, південний схід, тому завтра ввечері опади досягнуть Одеської області і центральних областей, крім Дніпропетровщини. На сході і більшості території півдня в понеділок переважатиме суха сонячна погода", - зазначила синоптик.

Діденко додала, що температура повітря 22 липня істотно не зміниться, вдень +25+30 градусів, на заході +23+28, на півдні та сході плюс більшість центральних областей очікується +28+33 градуси. Однак на крайній півночі вже похолодає, в північних районах Чернігівщини і Київщини - +23+25 градусів.

"У Києві 22 липня очікуються періодичні короткочасні дощі, грози. Температура повітря найближчої ночі +15+19 градусів, завтра вдень + 25+27 градусів. У вівторок, 23 липня, в більшості областей України, включно з Києвом, температура повітря відчутно знизиться", - підсумувала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", 14 липня Київ накрила потужна злива, в результаті чого частина вулиць у місті перетворилася на річки.

Раніше в Харкові після потужної зливи затопило популярний магазин - судячи з кадрів, ситуація в будівлі була такою ж, як і на вулиці.