RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві вперше одружили одностатеву пару: фото

У суботу, 20 липня, в Києві відбулося весілля двох дівчат: підписані документи відправили до Португалії, звідки будуть чекати свідоцтво про шлюб.

Про це повідомляє "Інформатор".

На столичному ярмарку "Кураж Базар" дві дівчини, Ночек і Олена, обмінялися обручками і виголосили клятви.

Як можна побачити на опублікованих фото і відео весілля, всі необхідні атрибути на ньому були присутні: десятки гостей, музика, діти, які розсипають маленькі сердечка, весільні сукні та інше. Олену до вінця по червоній доріжці вів її брат, Ночек - сестра.

"Пару зустрічали оплесками і словами підтримки. Вони трохи ніяковіли, але близькі люди підтримали дівчат. Після вступних слів ведучої мікрофон передали юристу Кирилу Барашкову, який допомагає дівчатам скріпити узи офіційно і в кінцевому підсумку тримати в руках свідоцтво про шлюб. Алена і Ночек підписали документи , які вже в понеділок відправлять до Португалії, ще через деякий час наречені зможуть отримати безпосередньо свідоцтво", - йдеться в повідомленні.

Також на весіллі виступила організатор ярмарку, Олена Гудкова, яка привітала дівчат.

На закінчення церемонії закохані обмінялися обручками і поцілувалися.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 23 червня в Києві пройшов Марш рівності "Київ прайд 2019", в якому взяли участь понад 8 тисяч осіб.