RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Батько-"гуморист" і бізнес в Криму: з'явилися фото і подробиці про "нове обличчя" в Раді

На окрузі №14 (Вінницька область) перемогу на виборах здобуває кандидат від президентської партії "Слуга народу" Ірина Борзова, яка є дочкою продюсера "Ліга сміху", а також володіє активами в окупованому Криму.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Борзова випереджає свого найближчого конкурента на окрузі вже на 16%, відповідно, вона з величезною ймовірністю стане народним депутатом України.

Жінці 36 років, вона має бізнес з постачання їжі та надання майна в оренду. У 2018 році вказала у своїй декларації 2,1 млн гривень доходу.

Її батько - Наум Баруля є одним з керівників гумористичного шоу "Ліга сміху", яке виробляє студія "Квартал 95". Ведучим цього шоу раніше був Володимир Зеленський.

Також Ірина Борзова володіє ТОВ "Профіль-Н", зареєстрованим в Судаку (Крим), профіль компанії - ресторанний бізнес. Після окупації півострова її перереєстрували в якості російської, відповідно, майбутній нардеп сплачує податки до бюджету РФ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилася величезна кількість фотожаб щодо нового складу парламенту після виборів 21 липня.