RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Команда Зінченко і "шпори" не визначили переможця у супербитві в Манчестері

"Манчестер Сіті" з українським півзахисником Олександром Зінченком у складі зіграв внічию з "Тоттенгем Готспур" у матчі 2-го туру чемпіонату Англії.

Господарі відкрили рахунок у матчі на 20-й хвилині. Стерлінг головою пробив Уго Льоріса після навісу з правого флангу. Вже через три хвилини гості відігралися. Ламела ударом з-за меж штрафного застав зненацька Едерсона.

На 35-й хвилині Агуеро знову вивів "Сіті" вперед. Аргентинець замкнув простріл де Брюйне. Але на 56-й хвилині Моура, тільки з'явившись на полі, головою після подачі кутового вдруге засмутив господарів.

Розв'язка могла наступити вже у компенсований час. Жезус таки забив третій м'яч у ворота "Тоттенгем Готспур". Але арбітр після перегляду VAR угледів гру рукою у Ляпорта і гол відмінив. У підсумку матч так і завершився внічию - 2:2.

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ТОТТЕНХЕМ ХОТСПУР - 2:2

Голи: Стерлінг, 20; Ламела, 23; Агуеро, 35; Моура, 56.

"Манчестер Сіті": Едерсон, Отаменді, Ляпорт, Зінченко, Уолкер, Гюндоган, де Брюйне, Ернандес (Д. Сілва, 78), Б. Сілва (Марез, 80), Стерлінг, Агуеро (Жезус, 66).

"Тоттенгем Готспур": Льоріс, Роуз, Уолкер-Пітерс, Санчес, Алдервейрелд, Еріксен (Скіпп, 90+1), Ламела (Ло Чельсо, 85), Уінкс (Моура, 56), Сіссоко, Н'Домбеле, Кейн.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ЗМІ достроково назвали ім'я найкращого футболіста світу.