RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Упав і почав хрипіти: під Києвом водій порушив ПДР і загадково помер

У неділю, 18 серпня, в Баришівському районі Київської області водій порушив ПДР, скоївши обгін на перехресті, і загадково помер після зупинки патрульними.

Про інцидент розповіли на сторінці патрульної поліції Борисполя в Facebook.

Інцидент стався близько 15:40 на автодорозі М-03 (Київ - Харків - Довжанський).

"Поліцейські зупинили автомобіль порушника..., водій вийшов з автомобіля. Документів, що підтверджують особу та право на керування транспортним засобом, водій не пред'явив, повідомив, що при собі не має, однак сказав, що в його авто є інший документ, що посвідчує особу", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що після цього водій попрямував до авто, але несподівано впав на землю і почав хрипіти. Наряд патрульних відразу почав надавати домедичну допомогу і викликав швидку. Однак врятувати чоловіка не вдалося, медики констатували його смерть.

Під час огляду авто на пасажирському сидінні слідчі виявили ліки, які використовуються при серцевих захворюваннях. Дружина, яка прибула на місце події, повідомила, що її чоловік хворів на хронічні хвороби серця.

У даний час встановлюються всі подробиці події, розпочато службове розслідування, на час якого патрульні, які зупинили чоловіка, відсторонені від виконання службових обов'язків.

На інцидент бурхливо відреагували в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві сталася страшна НП - на проспекті Володимира Маяковського, 20д прямо за кермом помер чоловік.