RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Один з головних соратників Зеленського пішов з посади і продав бізнес

Генеральний директор 1+1 media Олександр Ткаченко залишив свою посаду і продав частку в бізнесі.

Про це він сам повідомив в ході зустрічі з журналістами в Києві, передає LIGA.net.

На своїй посаді Олександр Ткаченко перебував з 2008 року. Він вказав, що отримав достатньо грошей за продаж своїх активів в "1+1".

"Свою частку в "плюсах" в 5% продаю інвестиційній компанії. Є хороша компанія, нарешті буду при грошах", - сказав він.

За його словами, ряд журналістів, які мають частки в холдингу, і були обрані до Верховної Ради, теж будуть їх продавати.

Ткаченко підкреслив, що поки залишиться "почесним президентом телеканалу".

Також стало відомо, що 1+1 media через відхід Ткаченко змінить структуру управління, тепер до складу керуючої групи увійдуть шість чоловік: Максим Кривицький, Ярослав Пахольчук, голова 1+1 Digital і Інновацій Анна Ткаченко, гендиректор ТРК Студія 1+1 В'ячеслав Мієнко, фінансовий директор Дмитро Тузов і директор з маркетингових комунікацій Світлана Павелецька.

Олександр Ткаченко пройшов до українського парламенту за списком партії "Слуга народу". Він був дев'ятим в списку. У пресі його називають головним кандидатом на посаду керівника Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше київський міський голова Віталій Кличко заявив, що його поставили до відома, ніби гендиректор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко та Андрій Вавриш уповноважені виконувати обов'язки кураторів по Києву від Офісу президента Володимира Зеленського.