RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Посеред ночі шукали оцет: спливли резонансні деталі вбивства Даші Лук'яненко

Батько жорстоко вбитої 11-річної Даші Лук'яненко з Одеської області стверджує, що родичі вбивці його дочки знали про злочин і намагалися приховати сліди за допомогою оцту.

Про це повідомляє "Обозреватель".

"Під час пошуків [Даші] вони (батьки підозрюваного у вбивстві, - "Апостроф") вночі приходили на ринок, перелізли через паркан і взяли у себе в контейнері упаковку оцту. Щоб з його допомогою відмивати сліди крові в будинку. Якби вони брали його для заготовок, то досить було б взяти пляшку, потім ще одну. Навіщо серед ночі раптом знадобилася упаковка?" - сказав він.

Варто відзначити, що раніше з'явилися несподівані дані детектора брехні про маму вбивці Даші Лук'яненко. Виявилося, що жінка знала про те, що її син вчинив жахливий злочин, ще до того, як його затримали.


Як повідомляв "Апостроф", 13 червня в Іванівці Одеської області зникла 11-річна школярка Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому не повернулися. Її батьки звернулися в поліцію, почалася спецоперація з пошуку школярки.

19 червня тіло дівчинки виявили у вигрібній ямі в одному з домоволодінь Іванівки. Невдовзі за підозрою у вбивстві та згвалтуванні Даші Лук'яненко затримали місцевого жителя, 22-річного Миколу Тарасова. Чоловік зізнався у злочині. За словами підозрюваного, він затягнув дівчинку в будинок, задушив її, після чого роздягнув і кинув тіло у вигрібну яму.

21 червня Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід Миколі Тарасову - підозрюваний був узятий під варту без права на заставу. Його підозрюють за чотирма статтями Кримінального кодексу України - "викрадення", "замах на згвалтування неповнолітньої", "вбивство неповнолітньої, поєднане із згвалтуванням" і "наруга над тілом".

Жителі Іванівки погрожують родині вбивці Даші Лук'яненко і навіть хотіли спалити її живцем. Мати Тарасова зізналася, що вони вирішили покинути місто, але до закінчення слідства не можуть цього зробити.