RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Гніздо сепаратистів: мережі розбурхало відео затримання ветераном АТО хлопця в майці з "гербом ДНР"

У мережі з'явилося відео цивільного затримання чоловіка в футболці з гербом терористичного угрупування "Донецька народна республіка" в місті Покровськ Донецької області.

Запис спілкування із затриманим в прямому ефірі показував місцевий активіст "Об'єднання учасників бойових дій" Борис Овчаров.

Він повідомив, що неадекватний хлопець у футболці із забороненою символікою був помічений ним у дворі на лавці. Помітно, що затриманий перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

"Бачу, у мене у дворі тіло в футболці з гербом Донецької народної республіки. Викликали поліцію, будемо оформляти", - зазначив активіст.

Під час запису затриманий заявив, що повідомить поліції про факт його нібито побиття. Ніяких слідів побиття на ньому не помітно. На третій хвилині запису за кадром з'явилися сусіди активіста і заявили, що нічого "такого" в зовнішньому вигляді затриманого не бачать. Молодик із забороненою символікою став спілкуватися з ними, називаючи їх по імені.

"Чому ви його чіпаєте, вам ніхто такого права не давав ... У Донецьку теж живуть українці. Він в цій футболці багато років ходить", - заявила жінка за кадром.

Відео завершується тим, що на місці з'являється ще один активіст у літній формі ЗСУ і уводить затриманого в футболці ДНР.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі піднявся скандал через те, що в Харківському інституті танкових військ виявили викладача, який є прихильником країни-агресора РФ, підтримує анексію Криму і жалкує за загиблими на Донбасі бойовикам.