RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Запоріжжям дівчина вистрілила в обличчя своїй подрузі: подробиці трагедії, фото і відео

В Оріхівському районі Запорізької області дівчина в результаті необережного поводження зі зброєю вистрілила в обличчя своїй подрузі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Трагедія сталася в середу, 21 серпня, ввечері. Чотири подруги у віці від 15 до 17 років зібралися в одному з будинків у смт. Комишуваха в той час, коли батьків не було вдома.

"Дочка господаря будинку, дівчина 2003 року народження, взяла рушницю батька, і під час необережного поводження зі зброєю стався випадковий постріл. Потерпіла 2002 року народження отримала травму обличчя", - сказано в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Крім того, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання за цими статтями передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Як уточнює ТСН, трагедія сталася, коли дівчата зібралися на вечірку. Постраждала провела в операційній майже сім годин, медики боролися за її життя. У неї розбиті кістки обличчя, дівчині видалили око.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що раніше в Полтаві чоловік вистрілив в голову охоронцю через зауваження.