RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Притула відповів на агресивні нападки через резонансну ДТП, яку вчинила його теща

Ведучий і артист Сергій Притула прокоментував повідомлення йому про аварію з його тещею Лілією Сопельник, яка 22 серпня збила матір з дитиною.

Про це написав шоумен на своїй сторінці в Facebook.

Він почав з того, що в останні дні прізвище Притула все частіше почали писатися в новинах про ДТП.

"І я особисто, і моя сім'я, максимально щиро співчуваємо родині, яка постраждала в результаті безглуздого управління автомобілем мамою моєї дружини. Ні я особисто, ні моя дружина, не чинили спроб "повирішувати" питання з суддями або прокурорами. Особисто я, як чоловік своєї дружини, звичайно ж, запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестю і тещі, що моя сім'я готова посильно приєднатися до покриття витрат на лікування і реабілітацію постраждалого сім'ї, в разі, якщо ця сім'я буде готова прийняти таку допомогу. На що я особисто сподіваюся. Здоров'я сина і мами - це основний пріоритет в цій ситуації", - написав ведучий.

Він заявив журналістам, що не був свідком аварії, тому нічого не може розповісти про неї і прокоментувати.

"І я буду вдячний всім, якщо громадськість і журналісти не будуть шукати винних у скоєному серед людей, які жодним чином не причетні до інциденту. Я не сидів за кермом цього авто і не готовий коментувати ситуацію, оскільки, не був свідком події", - зазначив Притула.

Він також підкреслив, що йому шкода, що так сталося.

"Прохання до журналістів не "штурмувати" дзвінками. Для вас цей інцидент - це буденність, а для двох сімей - трагедія. Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над "і".

Користувачі мережі раніше залишили безліч коментарів під постами про ДТП, адресованих Сергію Притулі:

"Мало того що жарти тупорилі, ведучий тупорилого каналу так ще і теща тупорила плутає педалі. А праву руку з лівою вона теж плутає? Так це вже діагноз. Пе*да тупорила. Як вона спати тепер буде? Міцно?"

"Ось і до Притули божа кара дійшла. Тещенька вбила дитину і молода жінка в реанімації. Ваша сімейка буде покарана сподіваюся. І ви тварючкі нічого не повирішувати. І так, це тільки початок"
"Ну а що тепер про вибір батьків скажеш? Як там теща?"

"Як справа з тещею? Все Ок? Жива здорова і в Хомутініка вдома? Чи в цьом питанні ви не є членом сім'ї? У цьом пмтанні ви за Україну, а теща за Медведчука?"

Як повідомляв "Апостроф", Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід для Лілії Сопельник, тещі Сергія Притули і Віталія Хомутинника, підозрюваної в наїзді автомобілем на жінку і її 9-річного сина.