RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стало відомо, чому Богдана не було на святкуванні Дня Незалежності: цікаві деталі

Глава Офісу президента Андрій Богдан не з'явився на святкових заходах на честь Дня Незалежності України, так як був гостем на весіллі юриста Андрія Довбенко на Лазурному березі Франції.

ХОДА ГІДНОСТІ ТА МАРШ ВЕТЕРАНІВ У КИЄВІ: ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ

Про це повідомляє видання "Новий час", посилаючись на власні джерела.

Богдана не було ні на офіційній ході на честь свята, ні на урочистому прийомі, влаштованому після президентом Володимиром Зеленським у Маріїнському палаці в центрі Києва.

Джерело видання зазначило, що Богдан 23 серпня відвідав весілля юриста Андрія Довбенко з Анною Огренчук на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе.

"Довбенко відомий тим, що фігурує в паперах Yanukovychleaks як юрист в організації Сергія Курченко", - пишуть "Нашi грошi".

Журналіст Соня Кошкіна підтверджує, що Богдан не зміг бути присутнім в Києві, тому що знаходиться у Франції.

"Коли збиралася на президентський прийом, колеги просили уточнити у гн. Богдана, не передумав він щодо непотрібності "старих" журналістів", - говорить Кошкіна.

"Чесно намагалася знайти Андрія Йосиповича в Маріїнському <...> Шукала, але не знайшла. Адже його там не було. Причина проста: Богдан на відпочинку. На Лазурному березі Франції. Ніцца, Монако, ось це ось все. Хороші місця, розумію його", - написала Кошкіна в своєму каналі в Telegram.

Як повідомляв "Апостроф", експерти і журналісти склали новий список 100 найвпливовіших українців: друге місце зайняв глава Офісу президента Андрій Богдан.