RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Під Києвом затримали наркоторговців, які продавали речовини військовим: фото

У Київській області правоохоронці ліквідували нарколабораторію, де виготовляли амфетамін, а потім продавали наркоречовини українським військовослужбовцям.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Як стало відомо, наркоторговці налагодили збут наркотиків військовим з Навчального центру "Десна", який знаходиться під Києвом. Також речовини відправляли і на продаж в столицю.

"Наркодилерів спіймали під час передачі 2 кілограмів амфетаміну для реалізації в тому числі військовослужбовцям. Військова прокуратура Київського гарнізону спільно з ГУ Нацполіціі в Київській області та головним відділом по боротьбі з корупцією і оргзлочинністю ГУ СБУ в Києві та Київській області задокументували факт збуту партії наркотиків в особливо великих розмірах на території столиці. Двох зловмисників затримали "на гарячому"", - йдеться в повідомленні.

Вартість вилучених наркотиків склала близько 800 тисяч гривень.

"Двом наркоторговцям вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Обидвох судом взято під варту на 2 місяці з альтернативою внесення 1 152 600 гривень застави", - відзначили в прокуратурі.

Як повідомляв "Апостроф", правоохоронці викрили в Києві склад, де зберігалося 500 кг героїну, а також затримали трьох учасників транснаціональної організованої злочинного наркоугруповання.