RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Дніпрі грабіжник відкрив вогонь по поліцейському: подробиці НП і фото

У неділю, 25 серпня, в Дніпрі озброєний зловмисник відкрив вогонь по поліцейському, в результаті чого той отримав поранення ноги.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Інцидент стався в Індустріальному районі міста.

"Невідомий зірвав золотий ланцюжок з шиї дівчини і побіг у напрямку Слобідського проспекту. Володіючи оперативною інформацією про зазначений злочин, заступник начальника Індустріального відділення поліції Володимир Галушко помітив підозрюваного. При спробі його затримати, зловмисник почав стрілянину в бік поліцейського. З пораненням ноги Володимира доставили в лікарню", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що зловмисника вдалося зловити, він переховувався у своїй квартирі. Також патрульні виявили речові докази, а саме дві гільзи, золотий хрестик постраждалої дівчини і пістолет травматичної дії.

За фактом посягання на життя співробітника правоохоронного органу відкрито кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КПК.

1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на подвір'ї житлового будинку за адресою Лісовий проспект, 13, чоловік в неадекватному стані напав на співробітника поліції, вдаривши правоохоронця ножем у груди.