RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Погрожували і навіть побили: Супрун розповіла про переслідування її родини

Колишній міністр охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла про погрози фізичної розправи і побиття її чоловіка під час скандалу зі звільненням ректорів Одеського медуніверситету та Національного медичного університету імені Олександра Богомольця.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Українській правді.

"Коли ми почали цю історію, зловили дуже багато негативу і атак. Не тільки комунікаційних, але і фізичних. На засіданні Кабміну після того, як Катерину Амосову (екс-ректор НМУ - прим. ред.) звільнили, я, три міністри і прем'єр отримали смс-ки з погрозами через те, що не повернули її на посаду. Мій чоловік отримував такі смс-ки. На нас напала група людей, мого чоловіка фізично побили. Два рази з нами таке було. Нам хотіли дати охорону, але це обмежує нас, тому ми говорили: "Ні". Це їх (корупціонерів - прим. ред.) мета - залякати", - розповіла вона.

Також Супрун розповіла, як відреагували в СБУ на напади і погрози.

"Так. Коли ми пішли в СБУ і про це розповіли, нам сказали, що це люди чоловіки Амосової і в СБУ вже знають, як вони працюють. Що банді молодих людей доплачують за те, що вони так ходять і на когось "випадково" нападають", - поділилася колишній міністр.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Супрун розповіла кумедний епізод про першу зустріч із Зеленським.