RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Під Черкасами спіймали злочинців, які замучили до смерті двох людей: фото

У четвер, 19 вересня, в Черкаській області правоохоронці затримали зловмисників, які катували до смерті двох чоловіків.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інформація про жертв знущань надійшла на лінію правоохоронних органів 18 вересня приблизно о 14:00. Їм повідомили, що в полі в Смілянському районі, поблизу автодороги Київ - Знам'янка, виявили тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті.

Поліцейські прибули на місце і побачили на тілі вбитих множинні сліди від ударів і колото-різані рани. Складалося враження, ніби жертв перед смертю катували.

Поліцейські відразу ж почали відпрацьовувати найближче коло спілкування потерпілих і встановлювати тих осіб, з якими у загиблих могли бути конфлікти. Правоохоронцям вдалося вийти на слід двох жителів Черкас. Як з'ясувалося, у них був конфлікт з потерпілими. За словами першого заступника голови Нацполіціі, начальника кримінальної поліції Євгена Коваля, після скоєння злочину вони планували бігти в іншу країну. Тому терміново була спланована спецоперація.

Зловмисників затримали за кілька хвилин до їх виїзду з міста. Зараз з ними працюють слідчі. Порушено кримінальне виробництво за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманим підозри і обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", поліція затримала чоловіка, який підозрюється у вбивстві трьох працівників автозаправної станції в Миколаєві.