RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Це було пекло: в Туреччині діти з Росії стали жертвами вогняного шоу

На курорті Туреччини на туристів вилили палаюче масло, в результаті чого опіки отримали кілька людей, в тому числі і двоє дітей з Росії, яким 3,5 і 10 років.

Про це повідомляє tsargrad.tv.

НП сталася в готелі Club Paradiso. Під час фінальної вечері в готелі кухар припустився помилки, і палаюче масло полилося на присутніх. Всього постраждали від вогню вісім чоловік, трьох з них було відразу госпіталізовано. Серед них - два хлопчики з Єкатеринбурга (Росія).

За словами батька, один з його синів отримав опіки 2-го і 3-го ступенів, у нього обпалено 27% поверхні тіла. Стан другого хлопчика менш важкий: обгоріли рука і голова.

"Це було пекло, ви не уявляєте, як дитина кричала, коли горіла", - розповів батько дітей. За його словами, на допомогу постраждалим від палаючого масла відразу кинулися туристи з Німеччини та Голландії. А в цей час росіни просто знімали те, що відбувається на свої камери.

Поки обидві дитини ще кілька днів будуть знаходитися в лікарні під крапельницями. Після того як лікарі дадуть дозвіл, сім'я відразу ж вилетить в Росію. В єкатеринбурзькому аеропорту їх зустріне швидка допомога, і хлопчиків доставлять в опіковий центр.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українець влаштував смертельні розборки на курорті в Туреччині.