RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві водій з немовлям поставив рекорд вмісту алкоголю в крові: опубліковано фото

У Києві затримали водія з ознаками алкогольного сп'яніння та немовлям в салоні авто.

Про це повідомляє спільнота dtp.kiev.ua у Facebook.

Поліцію повідомила жінка, що на вулиці Миколи Ушакова чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння та маленькою дитиною сів за кермо автомобіля Volkswagen та починає їхати.

Патрульні негайно вирушили на виклик. Водій не встиг далеко від’їхати, тож вже за декілька хвилин патрульні зупинили його авто. В салоні находилася маленька дівчинка.

Під час спілкування з водієм, інспектори впевнились, що у чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння. Тож запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотесту "Драгер". Прилад показав — 3.36 ‰, що майже в 17 разів перевищує допустиму норму. Пояснити, чому сів за кермо в такому стані та ще й з маленькою дитиною, чоловік не зміг.

На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП, відсторонили від керування транспортним засобом, а також повідомили про подію ювенальну превенцію. На місце події прибігла й дружина водія, яка забрала маля.

Як повідомляв "Апостроф", 16 жовтня, ввечері на в'їзді в село Дмитрівка Кілійського району Одеської області сталася жахлива ДТП - авто вилетіло з дороги, зіткнулося з в'їзною стелою і вибухнуло.