RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

З'явилися фото сіамських близнюків з Чернівців та відео з розповіддю їх батьків

У телепередачі вперше висвітлили історію про сіамських близнюків з Чернівців.

Це відбулося в ефірі програми "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер".

Участь у ток-шоу взяли батьки дівчаток - Дмитро та Анжела Петрюк. Вони розповіли, що знали про патологію на ранніх термінах вагітності, але прийняли рішення народжувати. Сім'я ця віруюча, де аборти - великий гріх. До того ж, це була довгоочікувана вагітність, адже раніше подружжя пережило викидень.

"Ми знали, що дитина хвора, але не могли цього зробити (аборт - ред.). Ми домовилися: якою буде дитина, такою і будемо ростити", - розповів батько сіамських близнюків.

При народженні малятам дали імена Ганна і Марія. У них були один тулуб, дві руки, дві ноги, два хребта, які з'єднувалися в поперековому відділі в один, одне серце. Так розповіла в ефірі завідуюча акушерсько-гінекологічного відділення Глибоцької центральної районної комунальної лікарні Валентина Турман.

Також в ефірі програми спростували інформацію, що батьки покинули дівчаток в пологовому будинку. Турман підтвердила, що породілля перебувала в тяжкому стані після передчасних пологів і лежала в іншій лікарні. Батько ж відвідував Ганну і Марію кожен день.

Як повідомляв "Апостроф", сіамські близнюки, що народилися в Чернівцях, померли в обласній дитячій клінічній лікарні.