RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Колишній колега Зеленського по "Кварталу" отримав посаду в РНБО

Народний депутат від партії "Слуга народу", колишній продюсер компанії "Квартал-концерт" Максим Ткаченко був призначений радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Про це з посиланням на прес-службу нардепа повідомляє LIGA.net.

Сам Ткаченко заявив, що збирається консультувати секретаря Ради національної безпеки і оборони з соціально-гуманітарних питань підконтрольної Україні території Донбасу.

"Саме ця робота буде в унісон з моєю роботою в комітеті Верховної Ради з прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій. Планів і завдань для себе ставлю безліч. Вважаю, що попереду мене чекає багато продуктивної роботи", - зазначив Ткаченко.

Максим Ткаченко закінчив Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, а також Луганський національний університет Тараса Шевченка. До 2014 року проживав в Луганську, де керував компанією "Майстер-шоу", яка займалася організацією гастролей відомих артистів.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 21 жовтня шоумен і продюсер "Кварталу 95" Сергій Сивохо був призначений радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.