RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

20 квартир, 17 авто і не тільки: у нардепа від "Слуги народу" знайшли "добра" на десятки людей

У колишнього журналіста і народного депутата фракції "Слуга народу" Олександра Дубинського виявили великі володіння: автомобілі і нерухомість.

Про це йдеться в сюжеті програми "Наші гроші" з Денисом Бігус.

Журналісти провели розслідування і з'ясували, що Дубинський є власником 24 квартир, 70 соток землі, двох будинків і 17 автомобілів. Відзначається, що частина майна записана на матір нардепа - Аллу Березовську, а частина належить його дружині - Лесі Цибко.

За останні 5 років він придбав 10 авто, 7 з яких - Mercedes. Також серед покупок машини марки Porsche Carrera 2006 року і Honda S2000 2009 року.

За даними журналістів, Дубинський часто користується автомобілем Toyota Land Cruiser 2013 року випуску, який записаний на його маму. Крім того, в цей автопарк входить Mercedes-Benz G 55, Mercedes E55 і Maserati Coupe Cambiocorsa.

Є у нардепа і нерухомість: дві квартири в елітному будинку біля Fairmont Grand Hotel на Почтовій площі в Києві, квартира в елітній новобудові "Французький квартал" в Печерському районі столиці, одна квартира в мікрорайоні Теремки, будинок в Солом'янському районі та 6 земельних ділянок під Києвом в Хотові.

Крім того, ще 7 квартир знаходяться у власності дружини нардепа - Лесі Цибко. За даними журналістів, мати Дубинського за 4 роки купила 19 об'єктів нерухомості, загальною вартістю 1 мільйон доларів.

"Це загроза. Перш за все, для нього. Людина на 20 квартир" комуналку "не тягне. Уявляєте, якщо їх через 4 роки депутатства стане 200?", - сказав ведучий програми Денис Бігус.

Як повідомляв "Апостроф", народного депутата з фракції "Слуга народу" Олександра Ткаченка звинуватили у володінні незадекларованої віллою в заповідній зоні Києві на Трухановому острові: сам нардеп володіння заперечує і заявляє, що орендує будинок.