RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На кону - ціла країна: Трамп звернувся до американців через скандал з Україною

Президент США Дональд Трамп записав звернення до свого народу у зв'язку з публічними слуханнями в Конгресі Сполучених Штатів з розслідування в рамках імпічменту.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Голос" Америки".

"Те, що зараз відбувається, це саме велике шахрайство в історії американської політики. Демократи хочуть забрати вашу зброю, ваше медичне страхування, нівелювати ваші голоси на виборах, забрати вашу свободу, суддів, яких ви підтримуєте, вони хочуть забрати все", - зазначив Трамп, очевидно маючи на увазі внутрішньополітичне протистояння з Демократичною партією з важливих для своїх виборців питань.

"Ми не можемо допустити цього ніколи. Ми боремося за те, щоб осушити вашингтонське болото (Трамп обіцяв подолати корупцію в Вашингтоні в ході виборчої кампанії 2016- го року, порівнюючи її з брудом - ред), і саме це я зараз і роблю. Тепер ви бачите, чому це нам необхідно це зробити", - сказав глава Білого дому.

Він підкреслив, що сам бореться за американців, але вони (очевидно, члени Демократичної партії - ред.) намагаються його зупинити.

"Як ніколи раніше, на кону - наша країна", - додав президент США.

Як повідомляв "Апостроф", Державний департамент США дозволив надати Україні 141 млн доларів на кілька днів раніше, ніж президент Дональд Трамп оголосив про зняття мораторію на заблоковану раніше військову допомогу.