RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Кабмін призначив нового представника в Раді: хто вона

Кабінет міністрів призначив народного депутата від "Слуги народу" Олену Шуляк своїм представником у Верховній Раді.

Рішення про це було прийняте на вечірньому засіданні уряду в п'ятницю, 15 листопада.

Представляючи Шуляк, прем'єр Олексій Гончарук заявив, що "співпраця парламенту і уряду є критично важливою умовою для ефективних і якісних змін в країні".

"Наше завдання - пояснювати важливість і позитивні наслідки пропонованих нами змін, щоб народні депутати, маючи всю необхідну інформацію, могли донести до своїх виборців і підтримати ініціативи Кабінету міністрів під час голосування на пленарних засіданнях", - зазначив він.

При цьому Гончарук висловив думку, що Шуляк за час роботи в Раді вже встигла продемонструвати "відмінні результати в цьому напрямку".

Шуляк в парламенті є заступником голови комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Раніше обіймала посади члена правління, керівника сектору "Будівництво" BRDO, гендиректора ТОВ "Мідланд Девелопмент Україна" та інші посад в бізнес-сегменті.

Також Шуляк на громадських засадах обіймала посаду віце-президента Союзу українських підприємців СУП і віце-президента Young Presidents 'Organization.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з посади представника Кабміну в Раді був звільнений Андрій Герус, який відзначився бійкою з екс-нардепом Олегом Ляшком.