RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

МВФ зробила першу заяву в ході візиту в Україну

Керівник місії МВФ в Україні Рон ван Роден зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та міністром фінансів Оксаною Маркаровой.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Представники МВФ та української влади обговорили нову трирічну програму розширеного фінансування. При цьому, керівник місії Міжнародного валютного фонду підкреслив, що сподівається на прискорення темпів реалізації реформ в Україні.

У свою чергу, Гончарук зазначив, що Україна продемонструвала "швидке і успішне втілення реформ, задекларованих президентом, урядом і парламентом".

"Протягом останніх тижнів український парламент прийняв за основу проект закону про обіг земель сільськогосподарського призначення, а також прийняв за основу і в цілому закон про анбандлінге. Останній уже підписав президент. Тому ми сподіваємося на узгодження нової довгострокової програми розширеного фінансування, яка підтримає наші зусилля , спрямовані на прискорення економічного зростання ", - зазначив Гончарук.

Детальніше про місію МВФ в Україні читайте в матеріалі "Апострофа": Як Зеленському отримати 5 мільярдів від МВФ і при чому тут балакучий Коломойський .