RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Скрізь "агенти": в мережі ажіотаж через чутки про подвійне громадянство Арахамії

Користувачі мережі обговорюють чутки про подвійне громадянство голови президентської партії "Слуга народу" Давида Арахамії.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив політик Ігор Мосійчук.

"Арахамія має статус US Person - цей термін стосовно нього використовується як громадянина США, що підтверджується відповідним американським паспортом, виданим на ім'я David Arakhamiya. Наявність громадянства США в Арахамії також було встановлено в ході судового процесу 2010 року по звинуваченню компанією Microsoft компанії TemplateMonster (співзасновник громадянин США Давид Арахамія)", - написав Мосійчук.

За його словами, громадянство США Давид Арахамія отримав як раз як співзасновник американської компанії TemplateMonster, в якій він пропрацював 7 років і яка пізніше була продана приватному інвестфонду.

Однак доказів другого громадянства (документів) немає. Чутки про його наявності активно обговорюють користувачі мережі. До слова, одні вірять в це, а багато хто спростовує, але при цьому жартують, що всі нардепи чиїсь агенти.

Як повідомляв "Апостроф", в Кабінеті міністрів України вже є ряд проектів щодо запровадження подвійного громадянства для українців.