RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Слуга народу" був пов'язаний з тітушками, що викрадали майданівців: в мережі спливли скандальні деталі

Під час викрадення народного депутата України VIII скликання від ВО "Батьківщина" Ігоря Луценка, а також активіста Юрія Вербицького, нардеп від "Слуги народу" Сергій Литвиненко 24 рази розмовляв по телефону з координатором тітушок якимось Щинкіним.

Інформацію оприлюднив Луценко на своїй сторінці в Facebook. Дані містяться в матеріалах кримінального провадження про вбивство Вербицького.

"Пам'ятаєте такого депутата Сергія Литвиненка, котрий попався на кнопкодавстві, і котрого я тоді впізнав як особу, чиє прізвище фігурує у матеріалах кримінального провадження щодо мого викрадення? Він довгий час керував одним з спиртзаводів, які, як кажуть, до недавнього часу контролював кримінальний авторитет Чеба (Олексій Чеботарьов). Чеба під час Майдану фінансував тітушок, зокрема, Крисіна, а також тих, хто викрадав нас з Вербицьким", - повідомив Луценко.

У матеріалах йдеться, що в період з 19 по 22 січня 2014 року Литвиненко 24 рази розмовляв по телефону зі Щинкіним.

"Під час цього злочину Щинкін, права рука Чеби по найделікатнішим завданням, 24 рази розмовляв з Литвиненком. Приблизно так само активно Щинкін наярював тітушкам з групи безпосередніх викрадачів, а також організатору злочину Зубрицькому", - розповів Луценко.

"У мене немає сумнівів, що в ті криваві ночі Литвиненко 24 рази спілкувався з бандитами виключно для того, щоб відмовити їх від поганих справ!" - підсумував Луценко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Ганна Скороход, яку виключили з фракції "Слуга народу", заявила, що їй надходили погрози , в тому числі і від глави фракції Давида Арахамія.