RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Під Сумами чоловік намагався продати будинок з тілом вбитої дружини: фото з місця трагедії

У Сумській області чоловік вбив свою дружину і зберігав її тіло під ліжком в будинку, який виставив на продаж.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Тіло знайшли покупці і сусіди, яким було довірено показати будинок. Вони зайшли в приміщення і відчули там специфічний запах. А пізніше вони виявили в одній з кімнат під ліжком труп. На місце викликали правоохоронців.

Як встановили поліцейські, в будинку ніхто не проживав з серпня місяця, тому його господар виставив на продаж. Знайдене тіло належало 69-річній пенсіонерці. Його оглянули і не виявили слідів насильницької смерті, тіло направили на експертизу. Однак вона показала, що смерть наступила від множинних внутрішніх пошкоджень.

Сусіди розповіли, що в будинку жила подружня пара. Вони зловживали алкоголем і часто сварилися між собою і з односельцями.

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Його затримали в сусідньому районі. Він виявився жителем Білопілля, був раніше судимий за вбивство. Під час опитування чоловік не заперечував свою провину.

За його словами, все сталося під час святкування Дня Незалежності України. Вони зі співмешканкою добряче випили і вже традиційно посварилися. Чоловік, будучи на двадцять років молодший співмешканки, а значить і сильніший, побив її. Також він наказав не потрапляти йому на очі і пішов спати, а на ранок виявив її вже мертвою.

Три дні після цього він активно створював собі алібі, розповідаючи всім односельцям, що жінка поїхала до родичів, а потім відправився до брата в Білопілля. На початку вересня повернувся, щоб тихо поховати пенсіонерку, однак з певних причин не зміг цього зробити. Два дні він ще бродив по селу, нарікаючи, що співмешканка мала приїхати раніше за нього, але так і не повернулася, знову пішов, і більше не повертався.

У поліції за фактом злочину порушили кримінальну виробництво за ознаками ч.1 ст. 115 КК України (вбивство) і затримали підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Апостроф", в Савранському районі Одеської області чоловік через ревнощі так побив місцевого жителя, що він помер в лікарні.