RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Потрібно шукати розв'язки: в Росії зробили цікаву заяву про зустріч Зеленського з Путіним

У рамках саміту "нормандської четвірки" в Парижі 9 грудня президенти РФ і України Володимир Путін і Володимир Зеленський обговорять газові питання і спробують "знайти якісь розв'язки".

Про це сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в інтерв'ю на телеканалі "Росія 1".

"Є питання, які потребують вирішення до Нового року, до 1 січня, а саме - газові справи. Є про що поговорити", - заявив представник Кремля.

Пєсков охарактеризував спілкування глав держав по телефону, яке відбулося раніше, як "досить непогане", але при цьому зауважив, що "особисте спілкування відрізняється від телефонної розмови".

"Можна припустити, що це буде зустріч не заради того, щоб все завести в глухий кут, а щоб дійсно спробувати знайти якісь розв'язки", - підкреслив Пєсков.

Прес-секретар Путіна не уточнив, яким саме буде формат цієї зустрічі. "Так чи інакше Путін і Зеленський поспілкуються. У разі Путіна і Зеленського це набагато важливіше, ніж антураж зустрічі", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", перед зустріччю з Путіним в рамках "нормандського формату" президент України Володимир Зеленський заявив, що хотів би чіткого розуміння, коли і як можна зупинити війну на Донбасі.