RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Samsung Electronics презентувала в Україні смарфтон з гнучким екраном

У середу, 4 грудня, компанія Samsung Electronics презентувала гнучкий смартфон Galaxy Fold, який за два тижні з'явиться в продажу на українському ринку.

На презентації оголосили про попереднє замовлення на пристрій — з 4 грудня заявку можна залишити на офіційному сайті.

Galaxy Fold пропонується у двох кольорах - чорному та сріблястому. Ціна становить 56 999 гривень. Окрім девайсу в комплекті є бездротові навушники Galaxy Buds та чохол з кевлару.

У продажу гаджет очікується 21 грудня. Його можна буде знайти у салонах Samsung Experience Store, а також у магазинах партнерів. На презентації в Києві протестували девайс в Samsung Experience Store на Почайній.

Samsung Galaxy Fold має 7,3-дюймовий Dynamic AMOLED Infinity Flex дисплей. Екран є гнучким завдяки інноваційному полімеру. Також пристрій обладнаний 6 камерами.

Українські користувачі Galaxy Fold разом зі смартфоном отримають спеціалізований преміум-сервіс підтримки, який забезпечить зручне користування гаджетом. Окрім телефонних консультацій 24/7, користувач Galaxy Fold отримає участь у Програмі Samsung Care+. Протягом року від покупки для власників Samsung Galaxy Fold передбачена одноразова заміна Infinity Flex дисплею у Авторизованому Сервісному Центрі Samsung, якщо екран розбився чи тріснув.