RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

"Слуги народу" влаштували бійку в Раді через жінку: опубліковано відео з поясненням "винуватиці"

Бійка між народними депутатами з фракції "Слуги народу" Гео Леросом і Максимом Бужанським, яка сталася у Верховній Раді, була спровокована нецензурними виразами в сторону колеги по фракції Ірини Верещук.

Як повідомляє "Апостроф", цей факт підтвердила сама пані Верещук в коментарі виданню "Лівий берег".

"Пан Гео має своєрідне почуття гумору, коли він може до колег по фракції говорити матом", - зокрема, сказала Верещук і додала, що Бужанський заступився за неї і зажадав вибачень.


Сутичку між "слугами народу" прокоментувала на своїй сторінці в Facebook нардеп з фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко.

"Свого часу я дала прогноз, що перша сесійна бійка відбудеться між слугами. Тільки но Максим Бужанскьий напав на свого колегу по фракції Гео Лероса. Він забіг в сектор "Європейської Солідарності" , затяг його за колони, й нашим депутатам прийшлося зупиняти бійку і вигнати хулігана з нашого сектору", - написала нардеп.

За словами Геращенко, фракція "ЄС" має намір звернутися до регламентного комітету з вимогою негайно розглянути цей випадок на своєму засіданні і усунути Бужанського від сесійних засідань.

Максим Бужанський факт бійки заперечує. Голова фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко стверджує, що нічого не бачив.

Як повідомляв "Апостроф", в президентській партії "Слуга народу" з'ясувалося, що офіційно оформлений помічник нардепа Анни Бондар раніше був засуджений за вбивство до 14 років позбавлення волі.