RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Згвалтував і вимагав гроші: в Києві хлопець жорстоко познущався над школяркою, фото

Столичні правоохоронці затримали 19-річного киянина, який підозрюється в згвалтуванні 11-річної школярки і вимаганні у неї грошей.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Як з'ясували поліцейські, підозрюваний після знайомства з малолітньою дівчинкою став посилати їй повідомлення сексуального характеру, поступово розбещуючи її. Крім того, зловмисник вимагав, щоб школярка посилала йому власні фотографії в оголеному вигляді і спонукав її вживати з ним наркотичні та психотропні речовини.

Потім, застосовуючи психологічне насильство, хлопець, скориставшись тим, що малолітня школярка не розуміє значення скоєних стосовно неї дій і не може чинити опору, змусив останню роздягнутися і згвалтував її.

Після цього зловмисник зажадав у школярки гроші, погрожуючи в разі відмови викласти в інтернет її фотографії в голому вигляді.

Поліції вдалося затримати зловмисника. Зараз молодій людині повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої), ч. 1,2 ст. 189 (вимагання, вчинене повторно) КК України. Місцева прокуратура готує клопотання про обрання йому запобіжного заходу. Встановлюється причетність підозрюваного до скоєння інших злочинних дій.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві 7 грудня відбулося згвалтування неповнолітньої дівчинки, яке скоїв її рідний дядько.