RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Напередодні обговорювали весілля: російський професор-вбивця зробив страшне зізнання

Російський професор-вбивця Олег Соколов зробив відверте зізнання про планування весілля з вбитою ним аспіранткою Анастасією Єщенко.

Про це повідомляє "Комсомольская правда".

розумію, що вчинив страшний і гідний найстрашнішої кари. Мені все одно, що говорять про мене. Це вже не важливо. Я вбив її і себе теж, мене вже немає. Для мене зараз важлива світла пам'ять про Анастасію. Ми з нею повинні були повінчатися навесні і планували весілля. За всі 5 років я її і пальцем не торкнув. Навіть сімейні скандали у нас були рідкісними, і, я б сказав, рівними, без сильних сплесків", - розповів він.

Соколов поділився історією своїх відносин з Настею.

"Приблизно з 2018 року Анастасія жила у мене. У вузі ми не афішували відносини. Але потрібно відзначити, що Настя була для мене найкращою помічницею, я вдячний їй за це. Влітку 2018 роки ми прийняли рішення про весілля, подали заяву в ЗАГС на 3 жовтня 2019 року. Ми з нею дуже любили один одного. У відпустці і на інших заходах ми витратили багато грошей. А ті гроші, які я очікував в якості заробітку, не отримав, тому весілля було скасовано. Тому ми вирішили подати заяву 12 листопада і вибрали день весілля - 28-29 квітня", - зазначив професор.

За його словами, вони з Настею познайомилися в 2014 році. Після цього Соколов більше ні з ким із дівчат не мав жодних стосунків. 15 вересня 2019 року він всім близьким оголосив, що Настя його наречена.

Соколов заявив, що б хотів сказати батькам Анастасії.

неодноразово вже всім говорив і передавав через мого адвоката Олександра Михайловича Почуєва слова каяття і свої вибачення рідним і близьким Анастасії. Хоча я розумію, що ніякими словами я не зможу нічого виправити і змінити. Я хочу особисто вибачиться при першій можливості. Поки я тут, зробити цього не можу. Опублікувати це (своє звернення до рідних Анастасії - ред.) я не вважаю допустимим, це дуже особисте питання", - висловився професор.

Також він поділився, що у нього є один план на майбутнє - написати книгу.

Нагадаємо, що зараз 63-річний доцент СПбГУ Олег Соколов знаходиться під арештом. Він проходить психіатричну експертизу в Москві (Росія).

Як повідомляв "Апостроф", профессор Олег Соколов, який убив і розчленував свою студентку-коханку в Росії, майже сорок років тому був визнаний винним в аварії корабля.