RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Спливли деталі про українку, яка померла після цинічної "витівки" роботодавця в Польщі

Рідні 45-річної Оксани Харченко, яка померла через два роки після того, як її кинув помирати на вулиці роботодавець у Польщі, не зумівши оговтатися від хвороби, розповіли про неї.

Про це пише "Обозреватель".

За їх словами, в січні 2018 року Оксана разом з сестрою вирушила на роботу в Польщу, щоб назбирати грошей на ремонт будинку. Офіційного договору з фермером Енджеєм Чеховласом, у якого вони працювали раніше, жінки не підписували, жили прямо на фермі.

У день, який став фатальним для Оксани, їй раптово стало погано під час роботи, але фермер не відвіз її в лікарню, а спочатку катав на авто, а після висадив на лавку в парку. Він викликав поліцію і повідомив, що жінка нібито випила. Через те, що допомога була надана занадто пізно, у Оксани паралізувало праву частину.

Фермер вимагав, щоб його ім'я ніде не згадували, але історія набула розголосу. Сестри пішли з ним на мирову угоду, він оплачував ліки і лікування.

Оговтатися від хвороби Оксана не змогла, вона була паралізованою, у жінки раптово піднялася температура і відмовили нирки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в інтернеті оприлюднили відео, на якому зафіксовано, як польський пан б'є українських заробітчан.