RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Прокуратура знайшла в банку Порошенка сотні мільйонів "сім'ї" Януковича

Прокуратура наклала арешт на кошти, які належали оточенню побіжного президента України Віктора Януковича, які лежали в банку, що належить ще одному колишньому президентові Петру Порошенку.

Про це йдеться на офіційному сайті Офісу генерального прокурора України.

"За клопотанням прокурора Офісу Генерального прокурора 13 січня 2020 слідчий суддя наклав арешт на грошові кошти в сумі 247 млн гривень, що належали ВАТ "Всеукраїнський Банк Розвитку" і знаходилися на рахунках ВАТ "Міжнародний Інвестиційний Банк", - йдеться в повідомленні.

У четвер, 16 січня, суд прийняв рішення про передачу цих коштів в управління АРМА і зобов'язав ВАТ "Міжнародний Інвестиційний Банк" перерахувати кошти на рахунки АРМА.

Згідно з інформацією на сайті ВАТ "Міжнародний інвестиційний банк", його бенефеціаром є Петро Порошенко та Ігор Кононенко, а "Всеукраїнський Банк Розвитку" пов'язують з сином Віктора Януковича.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці, які працювали при попередній владі в Україні, так і не змогли довести Євросоюзу провину Віктора Януковича і його оточення в подіях, які відбулися в країні.