RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Спливли нові деталі вбивства в Києві дівчат, знайдених мертвими в шафі: відео

Вбивці двох дівчат, яких знайшли в шафі в квартирі Києва, ймовірно, планували пограбування.

Про це повідомляють "Надзвичайні новини. ICTV".

"Дівчата поплатилися життям за особисті речі - коштовності, біжутерію, телефони", - сказав заступник керівника відділу прокуратури міста Києва Дмитро Величко.

Також, як йдеться в сюжеті, правоохоронці з'ясували, що підозрювані вбивали дівчат по черзі, змушуючи одну дивитися на смерть іншої.

А почалося все з того, що загиблі напередодні познайомилися з парою. Ті запросили їх до себе в квартиру погостювати. З невідомих причин дівчата погодилися.

Сусіди відзначили, що в той день було тихо, і вони не чули сварок або лайки. Не було також і криків. Тому вони не підозрювали, що в сусідній квартирі сталося вбивство.

Нагадаємо, двох дівчат 16 і 19 років розшукували родичі протягом декількох днів. Однак їх тіла знайшли в квартирі в шафі. Приміщення у господині для святкування Нового року зняла пара - молода дівчина і дорослий чоловік. Однак вони подзвонили власниці житла і сказали, що з'їдуть раніше.

Саме жінка-господиня виявила трупи у себе вдома. Вона викликала поліцію, а ті почали розшук підозрюваної пари. Через кілька днів їх затримали в Одесі.

Як повідомляв "Апостроф", Шевченківський райсуд Києва заарештував підозрюваних у вбивстві двох дівчат у Києві, на Подолі, в суботу, 4 січня, на два місяці без можливості внесення застави.