RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У головного дипломата Путіна знайшли елітне житло на колосальну суму: фото

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров володіє елітним триповерховим котеджем у невеличкому селищі під Москвою.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на The Insider.

Триповерховий маєток, площею 499 кв. м. розташований на ділянці у 28.4 сотки в елітному селищі Жуківка Одінцовського району Московської області. Зареєстрований на Сергія Лаврова та його дружину Марію в грудні 2015 року. Коштує така нерухомість близько 300 млн російських рублів. Це - 66 річних прибутків родини Лаврових, якщо брати до уваги суми в їх податковій декларації.

Сусіди у міністра закордонних справ теж непрості. Серед них син російського олігарха Іскандера Махмудова, який пов'язаний з Ізмайлівським злочинним угрупованням та екс-президент України Віктор Янукович.

Сергій Лавров також має квартиру в будинку номер 3 по вулиці Шведський тупик у Москві. Будинок має 11 поверхів, у ньому міністр володіє квартирою, площею в 247,3 кв.м. Така нерухомість у середньому коштує 312 млн російських рублів. У документах Лавров вказав, що квартиру у 2007 році йому подарувала дочка Катерина.

Загальна вартість нерухомості Лаврова, якою він почавв володіти до 2014 року, може перевищувати 600 млн рублів. З огляду на те, що його зарплата на посаді постпреда в ООН не могла бути принципово вище зарплати міністра (близько 4,5 млн рублів), то на таку суму дипломату довелося б збирати більше сотні років.

Як інформував "Апостроф" раніше, Святослав Вакарчук - фронтмен гурту "Океан Ельзи" та віднедавна народний депутат - поїхав на відпочинок до Таїланду. На кадрах видно, як Вакарчук купається у Андаманському морі та засмага на пляжі поряд із відомим курортним містом Пхукет.