RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Будівництво метро в Києві: прокуратура попередила масштабну схему розкрадань

Генпрокуратура після оприлюднення фактів нецільового використання коштів на будівництво станцій метро в напрямку Виноградаря в Києві екс-керівництвом ПАТ "Київметробуд" в особі Василя Кобиля заарештувала рахунки підприємства і його підрозділів.

Про це повідомляє видання "Українські новини".

Це зроблено в рамках кримінального провадження для запобігання шахрайського заволодіння бюджетними коштами посадовими особами ВАТ "Київметробуд" і підконтрольних керівництву ПАТ інших підприємств при будівництві ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі м Києві.

Надалі Офіс Генерального прокурора звернеться до суду з клопотанням про передачу цих коштів в АРМА з можливістю виплат на будівництво метрополітену під контролем держави.

У прес-службі Офісу Генерального прокурора України підтвердили факт розслідування.

"16 січня 2020 по клопотанню Офісу Генерального прокурора слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва наклав арешт на грошові кошти на банківських рахунках ВАТ "Київметробуд" та його відокремлених підрозділів", - йдеться в повідомленні.