RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Слуга"-гвалтівник зробив зухвалу заяву про вихід з Ради

Колишній нардеп від партії "Слуга народу" Роман Іванісов, який приховував інформацію про свою судимість за участь у згвалтуванні, заявив, що не збирається складати мандат.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Радіо Свобода".

"Складати мандат не збираюся. А чому я його повинен складати? Я нікого в оману не вводив. Дивіться, приїдуть люди. Я фейки не коментую. Це все фейк. Всі докази ви побачите. Зараз висококваліфіковані спеціалісти відпрацюють і ви всі побачите. Ну я ж вам дати не називав", - сказав Іванісов.

Нагадаємо, що інформація про те, що депутат-мажоритарник Роман Іванісов свого часу був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, з'явилась у ЗМІ наприкінці листопада. Окрім того, в інформаційному просторі з'явилося повідомлення про те, що депутат поширює неправдиву інформацію про свою вищу освіту. Сам Іванісов наголошує, що закінчив Бердянський університет менеджменту і бізнесу. Але керівництво університету це не підтвердило.

Як інформував "Апостроф" раніше, 14 січня в залі Верховної Ради після тривалої відсутності з'явився народний депутат Роман Іванісов, який був засуджений за педофілію. На повернення Іванісова в Раду відреагував голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Він заявив про неможливість вплинути на нардепа, щоб позбавити його мандата так, як цього раніше не виключали в цій політичній силі і в Офісі президента.