RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Постраждалі при потопі в Ocean Plaza розповіли про те, як вибиралися з окропу

Під час аварії на теплотрасі, коли 13 січня ТРЦ Ocean Plaza затопило окропом, люди не могли самотужки вибратися та опинялися у пекельній пастці.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на ТСН.

Охоронець ТРЦ Микола на руках виніс на вулицю дівчину, яка ледве не загинула в гарячій воді.

"Чимало людей кричали. Ми не могли зрозуміти, звідки лунали крики. Усе було в тумані. Я тримав її за руку. Вона, мабуть, не зрозуміла, що то окріп. Почала кричати від болю. Я схопив її на руки і поніс", - розповів чоловік.

Під час НП Микола і сам отримав травми - обпік руки та верхні частини стоп. Зараз лікується вдома у Маріуполі. Дівчина, яку він порятував, почувається добре і вже вийшла на роботу.

Тим часом у "Київтеплоенерго" пообіцяли відшкодувати збитки всім потерпілим в інциденті. Для цього треба зібрати низку документів. Зокрема, довідки й виписки із лікарні, чеки з аптек. Окрім того, зробити лікарняний і взяти довідку з роботи, яка містить інформацію, скільки було витрачено коштів із зарплати під час лікування.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, 17 січня у Львові по вулиці Під Дубом, 7Б у ТРЦ Forum Lviv сталася пожежа. Надвечір на першому поверсі торгово-розважального центру в супермаркеті "Сільпо" у витяжці відділу кулінарії спалахнула сажа. Приміщення одразу затягло їдким димом. Адміністрація через гучномовці попросила відвідувачів залишити ТРЦ.