RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Apple анонсувала випуск бюджетного смартфона: скільки він буде коштувати

Компанія Apple анонсувала вихід нового, більш дешевого iPhone, вже навесні.

Про це пише Business Insider.

Очікується, що Apple вперше з 2016 року випустить нову версію свого iPhone SE. Такий запуск дасть Apple більше можливостей для конкуренції з виробниками телефонів Android.

За даними Bloomberg, компанія планує почати масове виробництво нового менш дорогого iPhone вже в лютому. IPhone SE 2, ймовірно, буде випущено вже в березні.

Дані про вихід нового iPhone цієї весни з посиланням на свої джерела підтверджує і видання 9to5Mac, і японське агентство Nikkei Asian Review.

Передбачається, що новий iPhone SE зовні буде схожий на iPhone 8. Nikkei Asian Review повідомляє, що дешевший iPhone отримає 4,7-дюймовий дисплей, як і iPhone 8, який Apple зараз продає за 450 доларів.

Також передбачається, що телефон буде доступний в більш класичних кольорах: срібло, космічний сірий і червоний. Базова модель може отримати такий ж самий обсяг пам'яті, як iPhone 11/11 Pro.

З високою часткою ймовірності iPhone SE 2 буде випущено в двох версіях - 64 Гб і 128 Гб пам'яті. Упевненості в тому, що дешева версія телефону буде виходити з 256 Гб, у експертів ринку немає.

Передбачається, що новий iPhone SE буде коштувати 400 доларів, що зробить його на сотні доларів дешевше iPhone 11 і iPhone 11 Pro.

Така ціна дозволить новому iPhone SE стати в один ряд з Google Pixel, який коштує 400 доларів і iPhone 8, який Apple зараз продає за $ 450.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що компанія Apple почала продавати відновлені iPhone.

Також Apple може відмовитися від своїх фірмових кабелів Lightning для зарядки гаджетів, якщо Євросоюз прийме законодавче рішення про єдиний стандарт для зарядних пристроїв.