RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Омані напередодні візиту Зеленського "засвітилася" людина Путіна: мережа вибухнула фотожабами

Українські журналісти з'ясували чергову цікаву деталь візиту президента Володимира Зеленського в Оман. Стало відомо, що одночасно в місті Маскат разом з українським лідером прибував секретарь Ради безпеки Росії Микола Патрушев.

З цієї нагоди в мережі опублікували ряд смішних фотожаб.

У розслідуванні журналістів програми "Схеми" говориться, що російський чиновник прилетів в ніч з 7 на 8 січня тим же чартерним літаком Bombardier Global Express 6000 з бортовим номером 9H-VJN, який через добу доставив президента України з Маската до Києва.

"Президент України Володимир Зеленський не знайомий, ніколи не спілкувався по телефону, зустрічався і, відповідно, не обговорював жодних питань з секретарем Ради безпеки Російської Федерації Миколою Патрушевим", - відповіли журналістам в Офісі президента і пригрозили судовим позовом.

У Раді безпеки Росії кажуть, що ці питання може коментувати тільки прес-секретар Патрушева, але з ним зв'язатися так і не вдалося.

Нагадаємо, що журналісти з'ясували, в яких умовах президент України Володимир Зеленський відпочивав на елітному курорті в Омані.