RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Зеленського відповіли на чутки про нібито його зустріч в Омані з людиною Путіна: в Кремлі не змовчали

Найближче оточення президента України - прес-секретар і голова Офісу президента - спростували інформацію про те, що Володимир Зеленський під час свого візиту в Оман на початку січня зустрічався з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим.

Про це Юлія Мендель і Андрій Єрмак написали на особистих Facebook-сторінках.

"Складно спростувати, що […] хтось літає до Москви, хтось з чиновників РФ літає до Оману, хтось із сучасних політиків знав когось із політиків до приходу у владу і ще й десь працював. Єдине, що було не складно у сюжеті програми "Схеми" - це заперечити факт зустрічі Президента та представника РФ Патрушева, адже вони справді ніколи не зустрічалися і не говорили", - написала Мендель.

Схожу думку висловив і новопризначений голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Де свідчення конкретних людей? Де об’єктивні дані? Ми хочемо діалогу й готові коментувати факти. Але немає жодного об’єктивного твердження, яке б могло стати реальним, фундаментальним предметом для обговорення. Це все – брехня від початку і до кінця", - прокоментував ситуацію навколо президента України Андрій Єрмак.

Нагадаємо, що на початку січня Зеленського і членів його сім'ї помітили в Омані. За даними журналістів української програми "Схеми", 8 січня з Москви туди прилетів і Патрушев, чартерним літаком з бортовим номером 9H-VJN.

На цю інформацію також уже відреагували у Росії. У Кремлі назвали брехнею сюжет журналістів "Радіо Свобода" про зустріч Володимира Зеленського із секретарем Ради безбеки РФ Миколою Патрушевим у Омані.

Як інформував "Апостроф" раніше, інформація про візит президента Володимира Зеленського до Оману 5 січня не буде оприлюднена для широкого загалу. Таку відповідь отримали журналісти, коли звернулися до Державної прикордонної служби України із офіційним запитом про те, скільки коштувала поїздка Зеленського до Оману.