RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 18 лютого: Козероги будуть запальними, а Риби можуть здатися справжнісінькими тиранами

Хочете знати, що на вас чекає 18 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зустрінеться з колишніми партнерами, а кого захопить песимізм.

Овен

Вас чекає несподіване зіткнення з колишніми. Причому з декількома одразу. Не варто занадто зближуватися з цими людьми, ваші старі конфлікти нікуди не зникли. Швидше за все, відновлення старих зв'язків призведе до повного краху в спілкуванні.

Телець

Це гарний час для поїздок, планування відпочинку і сімейних занять. А от в роботі вас можуть чекати труднощі. З якими вам допоможуть впоратися колеги. Не відкидайте допомогу зі сторони, разом ви набагато швидше все виправите.

Близнюки

Ваш сьогоднішній песимізм здатний призвести до занепаду сил і небажання робити бодай щось. А надмірна активність в такому стані може сплутати вам карти і внести хаос у справи. Спробуйте подивитися на те, що відбувається з іншого, більш оптимістичного, боку і, можливо, фортуна вам посміхнеться.

Рак

Вам потрібно бути готовими до того, що доведеться діяти рішуче. Вам доведеться знехтувати або власними інтересами, або бажаннями оточуючих. У будь-якому випадку, це вимушені заходи і вам потрібно буде з ними змиритися.

Лев

День буде таким спокійним, що в якийсь момент навіть здасться вам нудним. Використовуйте це затишшя, щоб налагодити внутрішні діалоги, розкласти все по поличках і розвантажити голову. Скоро нові сили вам дуже знадобляться.

Діва

Сьогоднішній день сприятливий для кар'єри і амбітних планів. Зірки радять Дівам не закріплюватися на рубежах здобутих перемог, а рухатися далі, використовуючи отримані нагороди як перевагу і можливість просунутися далі за конкурентів.

Терези

Вам однозначно варто побалувати себе. Дозвольте собі довше повалятися у ліжку, з'їсти щось смачненьке, подивитися улюблений фільм або серіал. Просто робіть те, що приносить вам задоволення. А справи нікуди не втечуть.

Скорпіон

Ви добре вмієте надихати інших, це сильно вам допоможе. Люди готові йти за вами і слідувати вашим вказівкам. Постарайтеся почати новий проект, який приведе до успіху не тільки особисто вас, але і ваших підлеглих.

Стрілець

Зірки радять Стрільцям не розмінюватися на дрібниці, а почати щось глобальне і грандіозне. Сьогодні удача й успіх на вашому боці в усіх сферах вашого життя. Візьміть максимум, щоб отримати грандіозні результати завтра.

Козеріг

Представники цього знака будуть запальні. Ваше самовладання може легко похитнутися через сильний тиск з якоїсь сторони. Постарайтеся зберігати свою рівновагу. Не варто витрачати енергію на порожні скандали через дурниці.

Водолій

Ви будете намагатися брати на себе відповідальність за все і всіх. Не треба цього робити. Постарайтеся уникати таких поривів, інакше опинитеся винні. Хоча ви всього лише хотіли комусь допомогти. Добро іноді карається.

Риби

Це не найкращий день для спілкування з оточуючими. Ваш безкомпромісний настрій і вимогливість до себе та інших будуть помічниками в справах. Але з точки зору близьких, ви будете виглядати тираном, постійно підхльостуючи всіх навколо.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.