RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Під Сумами вітчим жорстоко поглумився над маленькою дитиною: спливли подробиці

На Сумщині 25-річний чоловік протягом трьох років ґвалтував 10-річну дівчинку.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури області Наталія Науменко.

За словами матері дівчинки, яка звернулася в поліцію, дочка зізналася в тому, що вітчим періодично здійснює по відношенню до неї дії сексуального характеру.

"Чоловік просив дівчинку тримати це в секреті, проте вона розповіла матері. За словами зловмисника, він почав зустрічатися з жінкою, 1986 р.н. близько 9 років тому. Крім того, у них є двоє спільних дітей - 2014-го і 2016- го року народження", - зазначила Науменко.

Також вона додала, що до звернення заявниці в поліцію сім'я характеризувалася позитивно. Як уточнили у відділі комунікації поліції Сумської області, інцидент стався в одному з райцентрів області.

"Співробітники поліції розшукали чоловіка і затримали в порядку ст. 208 КПК України. Затриманий зізнався у скоєному, визнавши той факт, що примушував дитину до статевих зносин протягом останніх трьох років", - йдеться в повідомленні.

Слідчі кваліфікували його дії за ч.4 ст. 152 КК України як згвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла 14-річного віку, і оголосили про підозру у вчиненні злочину. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, 29 січня в Нікополі невідомий чоловік напав на 10-річну дівчинку біля школи. На щастя, дівчинці вдалося вирватися і втекти.

Нагадаємо також, в селі Тамбовської області (Росія) було знайдено тіло 13-річної Лізи Чернової - її згвалтували і вбили.