RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Коли в Україні закінчиться карантин: у Зеленського озвучили цікавий прогноз

В Україні для стримування поширення коронавірусу до кінця квітня ввели жорсткий карантин, однак він, ймовірно, триватиме довше.

Коронавірус вбив 69 тисяч осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Як повідомляє "РБК-Україна", своїм прогнозом щодо термінів карантину поділився лідер партії "Слуга народу" і перший заступник голови фракції СН в парламенті Олександр Корнієнко.

Відповідаючи а питання про те, чи закінчиться карантин в нинішньому вигляді в кінці квітня, Корнієнко відзначив, що ґрунтується радше на інтуїції, ніж на офіційній інформації.

"Я зараз відштовхуюсь не від будь-якої офіційної інформації від заступника міністра Віктора Ляшка, міністра охорони здоров'я або прем'єр-міністра. Це скоріше інтуїтивно, бачачи динаміку і те, що карантинні заходи діють - у нас поки що небагато більш полога крива захворюваності в порівнянні з іншими європейськими країнами", - сказав він.

Лідер партії "Слуга народу" додав, що з огляду на те, що в Україну коронавірус прийшов пізніше, ми краще підготувалися по карантинним заходам. Він висловив припущення, що карантин закінчиться приблизно в середині травня.

Як повідомляв "Апостроф", 6 квітня в Україні вступили в силу посилені карантинні заходи, проте в столиці не всі поспішають їх дотримуватися.