RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Росії в страшній ДТП загинув скандальний блогер з України: момент потрапив на відео

У Росії в аварії загинув відомий блогер і голий діджей з України Павло Петель.

Про це повідомляється в Telegram-каналі LIFE SHOT, де публікують відео моменту аварії.

Відзначимо, що рідні розшукували Пашу два дні. І тільки в понеділок, 6 квітня, дізналися, що він загинув в аварії в Подольську.

"Сьогодні (4 квітня - прим. ред.) в результаті аварії на 38-му кілометрі Сімферопольського шосе в районі Подольська три людини загинули на місці, серед них - водій і два пасажири. Ще одного пасажира авто доставлено з важкими травмами до лікарні. Водій легкового автомобіля "Мерседес" на швидкості 200 кілометрів на годину влетів під фуру, яка стояла на території заправки", - заявили в прес-службі міністерства транспорту і дорожньої інфраструктури Московської області.

Так, відомо, що блогер їхав до Москви з міграційного центру в Сахаровому і вирішив під'їхати на попутці. Однак водій "Мерседеса" на швидкості близько 200 км/год врізався в стояв попереду вантажівки. Всього в машині були чотири людини, вижити вдалося лише одній.

"Отримано підтвердження з моргу. Павло загинув. Я не знаю, що робити. За російським законодавством я Павлу ніхто, і тут у нього немає нікого з рідних. При поточній ситуації із закритими кордонами тіло на батьківщину в Україну швидше за все не відправлять. Родичі при закритих кордонах швидше за все не зможуть приїхати з України. Напевно, треба робити кремацію, але як передати документи на це рішення з іншої країни? Можливо є хтось підкований в цій непростій темі в цей непростий час, хто міг би проконсультувати або допомогти? Улюблений Пашин кіт Хромік до свого щастя не розуміє, що сталося. Але питання з його новим будинком також треба терміново вирішувати. Я дуже люблю Хроміка, але у мене сильна алергія на кішок, забрати не зможу. Якщо ви готові подарувати свою турботу не надто ручному 8 -річному коту з полохливим вуличним характером, будь ласка, напишіть мені пару фраз, чому саме у вас Хроміку буде добре. Паша б не хотів, щоб він опинився в випадкових руках", - повідомив товариш Петеля б'юті-блогер Сергій Остриков.

Відзначимо, що Павло став відомий тим, що прогулювався вулицями в досить екстравагантному вбранні. Також він не соромився викладати відверті фотографії. Також часто знімався в жіночих образах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Москві після ДТП помер відомий російський пропагандист Сергій Доренко.

Також в Москві помер відомий російський медіаменеджер і один з найбільш популярних в Росії суспільно-політичних блогерів Антон Носик.