RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві влаштували вогняний "сюрприз" "герою парковки": фото

У Києві на Русанівці жорстоко покарали "героя парковки" - підпалили його автомобіль.

Фото з'явилося в групі "Русанівка".

"Сувора Русанівка. Київ. Підпалив автомобіль порушника парковки і ледь не спалив сусідські автомобілі. Сьогодні вночі через дорогу від Русанівки - біля нового ЖК хтось вночі вирішив покарати власника припаркованого не правилах авто і підпалити його. Пощастило, що вогонь не встиг перекинутися на ближні автомобілі. Судячи з усього почалася епоха маргіналів", - написав блогер Влад Антонов на своїй сторінці.

"Комусь пощастило! Джекпот з не добрим ранком!", "Та схоже що не просто спалили, а зловмисно підпалили", "Напевне, виїхати зі стоянки не могли. Але навіщо підпалювати! Там паркуються деякі абияк постійно", "Метод не виправдовую, але подивіться як він запарковався. Машинам зліва, хто стоїть в кишені, виїхати неможливо "," Якщо непомітно, подивіться - там силами ОСББ нанесена розмітка. Ну, а хто не помітив - того помітили. Метод варварський, так, але мотиви проглядаються", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові невідомі вимазали неправильно припаркований автомобіль продуктами харчування.

Нагадаємо, вночі в четвер, 26 березня, в Києві, район Березняки, невідомий пробив лобове скло автомобіля, який був припаркований на проході у дворі житлового будинку.