RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Які області в Україні не готові до ослаблення карантину: повний список

У п'ятницю, 22 травня, в Міністерстві охорони здоров'я України заявили про неготовність деяких областей до переходу до умов адаптивного карантину.

Список областей з оцінкою їх готовності опублікувала прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Судячи з опублікованих даних, не готові до ослаблення карантину, зокрема, в столиці України, де показник інцидентності становить 15,6 нових хворих на 100 000 населення за останні 7 днів. У Волинській області цей показник ще вищий - 15,81.

Крім того, з різних причин не готові до ослаблення карантину в Дніпропетровській, Донецькій, Закарпатській, Київській, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій областях. Загалом в Україні в МОЗ вважають неготовими до введення адаптивних умов 11 областей і місто Київ.

Перейти до умов адаптативного карантину зможуть жителі Вінницької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернігівської областей.

Як повідомляв "Апостроф", станом на ранок, 22 травня, в Україні 20 148 осіб заразилися коронавірусом.

За даними Міністерства охорони здоров'я, від коронавірусу на цей час померло 588 осіб, з них 28 медиків. Серед померлих від коронавірусу переважають особи у віці від 50 років..